Založ si blog

Pán Kollár bol varovaný

V ľudskom ponímaní je partnerská vernosť vyjadrením čistoty. Opakom vernosti je promiskuita – striedanie partnerov, partneriek. Takže ak vernosť spôsobuje vnútornú čistotu, potom zákonite promiskuita spôsobuje nečistotu – pošpinenie.

Ale prečo je to tak? Bolo nám vysvetlené, že pri milovaní dochádza medzi partnermi k výmene energií. A zrejme keď sa partner-ka často menia dochádza k neželanému zmiešavaniu týchto energetických prúdov. To spôsobuje zakalenie, nečistotu.

Tam kde je vernosť, čiže čistota tam prichádza aj Božie požehnanie, podporujúce a ochranné energie zo Svetla. Naopak tam kde je promiskuita, čiže vnútorná nečistota nevedia sa svetlé energetické prúdy zachytiť. Ale priťahované sú temnejšie energetické prúdy, ktoré však pôsobia rozkladne – deštruktívne.

Takto nejako to asi vyzerá. Takže pán Kollár dajte si pozor lebo na budúce už nemusíte mať také šťastie. Mali by ste sa ustáliť čo sa týka partnerského života. Pretože ak to neurobíte budete si na seba priťahovať takéto nešťastia. A na vine si budete vy sám.

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1370835x
Priemerná čítanosť článkov: 2431x

Autor blogu

Kategórie