Pán Kollár bol varovaný

27. októbra 2020, zoran44, spoločnosť

V ľudskom ponímaní je partnerská vernosť vyjadrením čistoty. Opakom vernosti je promiskuita – striedanie partnerov, partneriek. Takže ak vernosť spôsobuje vnútornú čistotu, potom zákonite promiskuita spôsobuje nečistotu – pošpinenie.

Ale prečo je to tak? Bolo nám vysvetlené, že pri milovaní dochádza medzi partnermi k výmene energií. A zrejme keď sa partner-ka často menia dochádza k neželanému zmiešavaniu týchto energetických prúdov. To spôsobuje zakalenie, nečistotu.

Tam kde je vernosť, čiže čistota tam prichádza aj Božie požehnanie, podporujúce a ochranné energie zo Svetla. Naopak tam kde je promiskuita, čiže vnútorná nečistota nevedia sa svetlé energetické prúdy zachytiť. Ale priťahované sú temnejšie energetické prúdy, ktoré však pôsobia rozkladne – deštruktívne.

Takto nejako to asi vyzerá. Takže pán Kollár dajte si pozor lebo na budúce už nemusíte mať také šťastie. Mali by ste sa ustáliť čo sa týka partnerského života. Pretože ak to neurobíte budete si na seba priťahovať takéto nešťastia. A na vine si budete vy sám.