Zodpovednosť konšpirátorov a spochybňovačov za úmrtia na Covid-19

23. októbra 2020, zoran44, spoločnosť

Ak si niekto myslí, že za vyslovené slová nenesie zodpovednosť je na veľkom omyle. Z najvyššieho Hradu Grálu nám bolo zvestované, že každý z nás nesieme plnú zodpovednosť dokonca aj za svoje myšlienky, takisto slová a samozrejme skutky. Každý náš prejav je totiž s nami spojený akýsimi neviditeľnými vláknami. Vyjde to od nás do okolia a vplyvom Zákona príťažlivosti rovnorodého sa k tomu nášmu nabaľuje všetko podobné čo cestou stretne. Následne po určitom čase sa to takto obťažkané vracia ku nám – k pôvodcovi, aby ten zožal úrodu zo svojich myšlienok, slov a skutkov. A tak prichádza k pôvodcovi požehnanie, utrpenie a podobne všetko v absolútnej Božej spravodlivosti do najjemnejších detailov.

Naše pozemské právo tú zodpovednosť nedokáže vymáhať. Môžeme konšpirátorov a spochybňovačov verejne odsúdiť, ale ani to by nebolo správne. Pretože dokonalá Božia spravodlivosť sa prejaví na každom, kto nejakým spôsobom prispel k šíreniu korona vírusu a tým pádom k utrpeniu mnohých ľudí dokonca smrti mnohých.

My ľudia nemáme právo súdiť, lebo naše súdy by neboli dokonalou spravodlivosťou. Ale prenechajme súdy Bohu, pretože Jeho súdy sú absolútne dokonalé. Ale poučme sa z toho ako spoločnosť. Naučme sa komu môžeme veriť a komu sa neoplatí veriť, pretože to prináša obrovské škody a utrpenie. Z pohľadu Covid-19 ja osobne verím, vyškoleným profesionálom infektológom a epidemiológom. A skutočne ich prognózy sa doteraz pomerne presne napĺňajú, ohľadom príchodu druhej vlny atď..

Uvidíme, čo sa bude diať v najbližších dňoch a týždňoch. Či budú počty mŕtvych v desiatkach alebo stovkách. Súčasný stav je len dôsledok nášho predchádzajúceho konania. Na to nikdy nezabúdajme. Nech je to pre nás poučením aj v iných životných situáciá, musíme sa naučiť komu veriť a komu nie.