Založ si blog

Ako veľmi ste proti Bohu Slováci

Teraz nastal ten správny čas, aby sa všetci čo nenávidia Boha, čo ním opovrhujú, čo sa mu vysmievajú prejavili. Nech títo ľudia vyjadria to čo cítia. Je tu čas pre tých čo denno denne berú meno Božie nadarmo alebo ho s obľubou používajú ako nadávku.

V dnešných časoch sa spoločnosť správa k veriacim ako k prašivým psom ako k ľuďom ktorí majú morovú nákazu. Mnohí nenávidia veriacich alebo nimi hlboko opovrhujú alebo sú im veriaci na posmech. Týmto svojím postojom k veriacim títo ľudia v skutočnosti prejavujú hlboko vo svojom vnútri zakorenenú nevraživosť voči Bohu.

Ak však Boh existuje tento postoj je veľmi nesprávny a musí mať aj svoje následky. A ak je väčšina sveta takto silno proti Bohu, stáva sa svet chorým. Rozsah choroby podľa mňa určia ľudia svojím postojom. Čím viac budú podľa mňa proti Bohu, tým viac chorý bude tento svet, tým bude mať choroba ťažší a ničivejší priebeh aj následky. Ale čím viac ľudia upustia od svojej nenávisti k Bohu, tým bude podľa mňa priebeh choroby miernejší a s menšími následkami. Takto to vnímam ja.

Ak niekto nemá v sebe vieru v Boha a je to skutočne čistá pravda – takýto človek môže byť kľudne bez viny, pretože to môže byť prirodzený stupeň jeho vývoja. Ak však takýto človek všemožne znepríjemňuje život mnohým ktorí sú veriaci, tu už vina podľa mňa vzniká. Pretože tým takýto človek bráni plnohodnotnému životu veriacich. Takisto ak by veriaci nútil neveriaceho, aby sa okamžite a neprirodzene správal ako veriaci, dopúšťa sa takýto veriaci viny pretože zasiahol do jeho prirodzeného vývinu  a nutne na seba viaže karmu. Veriaci a neveriaci by mohli vedľa seba žiť v pokoji a harmónii a vzájomne sa naplno rešpektovať. Ale nedeje sa tak a to je podľa mňa veľká chyba.

Logika zákonníkov a farizejov.

07.03.2024

Áronovi potomkovia boli určení za kňazov národa. Oni mali bdieť na dodržiavaní Mojžišovho zákona, oni vykonávali službu v chrámoch a vykonávali obete, časť z obetí bola určená pre nich. Toto bolo v Izraeli zaužívané a fungovalo niekoľko storočí. Potom prišiel Ježiš Nazaretský. On rozprával ľuďom ako majú žiť, rozprával čo sa deje po smrti, o Kráľovstve [...]

Ľudstvo a zborený most k Svetlu.

03.03.2024

O významnej úlohe žien a zhubnom konaní väčšiny ľudstva píše Abd-ru-shin nasledovné: „Tak je človek vo svojom nesprávnom pôsobení, ktoré sa ukázalo v tomto stvorení ako brzdiace, rušivé a trvale škodlivé, dnes nakoniec opovrhovaný vlastnou vinou pre svoje smiešne chcenie vedieť všetko lepšie. Svoje odvrhnutie si tvrdošijne sám vynútil, keďže sa urobil [...]

Sila svedomia.

29.02.2024

Predstavte si človeka, ktorého nahovoria na krádež alebo niekomu ublížiť, s tým že „sa to nikto nedozvie“. Alebo si predstavme ženu, ktorú nahovoria, aby si zarobila sexom. Keby aj došlo k tomu, že o týchto veciach sa naozaj nikto nikdy nedozvie, minimálne 1 človek to vždy vie – ten čo to spáchal. Náš vnútorný hlas nás často v takých prípadoch mučí a neustále [...]

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 554
Celková čítanosť: 1355440x
Priemerná čítanosť článkov: 2447x

Autor blogu

Kategórie