Abd-ru-schin položil základy tisícročnej ríše

29. decembra 2019, zoran44, spoločnosť

Keď Ježiš cca pred 2000 rokmi videl aké biedne je to s ľuďmi, aký veľký je náš úpadok a ako sa v ľuďoch Živé slovo ťažko ujímalo, hlboko pohnutý prisľúbil nám poslednú pomoc. Prisľúbil nám, že ešte raz bude tesne pred súdom zvestované Pravé slovo Božie.

 

A ten zvestovateľ skutočne prišiel. Pod pseudonymom Abd-ru-schin začal od roku 1923 písať odpovede na podstatné otázky života, tie sa stali základom jeho hlavného diela Vo svetle pravdy. V tomto diele poukázal na samočinne pôsobiace Božie zákony, poukázal na naše tisícoraké chyby a nedostatky, čo sme doteraz robili nesprávne, ale zároveň nám ukázal ako máme žiť aby sme našli cestu späť do večnej ríše odkiaľ sme nevedomí vyšli a kam sa máme vedomí vrátiť. Dá sa povedať, že týmto dielom položil Abd-ru-schin základy tisícročnej ríše.

 

Ale bolo tu ešte temno. Aj to reprezentované Hitlerom ponúklo ľuďom svoje dielo plné nenávisti, radikálnych myšlienok a militarizmu – Mein Kampf. V dávnych dobách bolo zvestované, že tesne pred súdom temno pozdvihne svoju hlavu. To sa zrejme aj udialo, tým že sa temno v podobe nacistického režimu dostalo k moci. Ľudia tej doby ako v tranze zbožňovali Hitlera, dali mu moc a slepo ho nasledovali. Tak sa skutočne temno na krátky čas dostalo k veľkej moci a pozdvihlo svoju hlavu. Bolo to vinou ľudí tej doby, z ktorých veľká väčšina si vybrala Hitlera, pretože milovali to aký bol a čo sľuboval, že za všetko môžu tí druhí.

 

Vieme ako to všetko dopadlo, koľko škôd a utrpenia bolo napáchaných. Čo nevieme je to koľko duší z tej temnej doby ešte existuje. Buďme však radi my čo ešte stále žijeme a rozhodujme sa správne. S Abd-ru-schinom prišiel na zem aj súd. Nepredstupujeme však pred sudcu, ale súdime sami seba podľa toho k čomu sa prikláňame, buď do radosti a života alebo do utrpenia či duchovnej smrti.

 

Teraz žijeme v dobe zvýšeného tlaku svetla. Všetko sa musí rozuzliť a prejaviť, to dobré aj zlé. Všetko mŕtve v nás bude teraz vzkriesené k súdu. Všetky naše najskrytejšie a dávno zabudnuté chúťky a slabosti. Tí čo tento boj vyhrajú budú tvoriť tisícročnú ríšu.

 

Ľudstvo bude teraz v súde zbavené práv, bude po nejaký čas vydedené z doterajšej výsady, že ľudská vôľa vedením a formovaním toto pozdejšie stvorenie ovláda! Ľudstvo bude vydedené na 1000 rokov, aby konečne mohol nastať mier a všetko spelo nahor k Svetlu podľa prazákonov vo stvorení, voči ktorým sa doteraz človek staval nepriateľsky.

 

Po tisíc rokov bude vládnuť len Božia vôľa, ktorej sa musí podriadiť každý ľudský duch, pokiaľ mohol obstáť v súde! Keby však potom ešte raz nastalo zlyhanie ako doteraz, tak ľudstvo musí počítať s úplným zničením!