Založ si blog

Matka Tereza nevozila migrantov do Európy

Celý svet by sa mal spamätať aj pápež. Keď chce niekto skutočne pomáhať ľuďom v núdzi, tak nech ide za nimi a pomáha im, myslím si že ich pomoc bude vysoko cenená. Ale už mi to dnes v tejto bláznivej dobe pripadá, že POMÁHAŤ = DOVIEZŤ MIGRANTOV SEM DOMOV a nič iné. Že toto je jediná možnosť pomoci. Veď toto je choré od koreňa je to celé na hlavu.

 

1 človek veľa dobra dokáže urobiť ako napríklad Matka Tereza. Ešte viac dokážu ak sa spoja za dobrým cieľom. Matka Tereza nevozila tisíce Indov do Európy. Jednoducho išla tam a spolu s rehoľnými sestrami pomohli za tie roky snáď miliónom trpiacich ľudí, o ktorých sa ich domáca krajina nebola schopná alebo ochotná sa postarať. Zdá sa mi až choré ak si predstavím, že všetkých trpiacich by sme prijali sem do vysnívanej Európy, podľa predstáv dnešných charitatívcov. Len pardon toľko ľudí na tomto fliačku zeme, nech sa na mňa nikto nehnevá to by sme asi potom mali problém my všetci tu v Európe. Veď čo je toto za logiku?

 

Sú tu mega bohaté firmy prečo tie neinvestujú viac v Afrike, aby tam ľudia mali viac práce? Takisto rôzne zelené či vzdelávacie programy alebo lekárska pomoc. Prečo sa tí čo chcú pomáhať nerealizujú v týchto oblastiach? Prečo svojím úsilím nezlepšujú život v krajinách odkiaľ títo ľudia pochádzajú, ale naopak chcú strpčovať život nám Európanom tým, že nám chcú veľkodušne dovážať trpiacich pomaly z celého sveta. Len pre zaujímavosť pozrite si koľko ľudí celosvetovo trpí rôznymi problémami. Sú to stámilióny. Napríklad správa OSN hovorí, že v roku 2017 nemalo dostatok potravín 821 miliónov ľudí. Tak šup s nimi do Európy.

 

Preto ešte raz apelujem na tieto mimovládky a všetky charitatívne organizácie – spamätajte sa. Nevytvárajte nenávisť a problémy, ale riešte problémy keď chcete pomáhať. A áno ak chcete pomáhať, tak VY pomáhajte a nešikanujte občanov Európy vašimi požiadavkami. Každý má právo na svoj životný priestor a vy nemáte právo hlava-nehlava sem nekontrolovane voziť rok čo rok tisíce migrantov.

 

Vytvárate takto len silné podhubie pre občianske nepokoje a radikálnejšie politické strany, radikálnejšie riešenia. Veď to už aj slepý musí vidieť. Macron sa tiež zobudil len je pokrytec. Namiesto toho, aby povedal že si neželáme ďalších migrantov on tlačí na to aby sme si ich povinne rozdelili, aby ich Francúzsko malo menej. Možno sa jedného pekného rána pán Macron zobudí a prezidentkou bude už Lepenová a nie on. Potom mu to možno docvakne. Jednoducho ľudia si vynútia zastavenie tohto nezmyslu. Keď to nepôjde s klasickými stranami prídu nové ktoré to urobia, ale myslím si že sa to určite udeje.

Môže človek pozemskou smrťou uniknúť Božej spravodlivosti?

15.04.2024

Pozrime sa na to spolu podrobnejšie. Pre účely tejto analýzy pripusťme, že Stvoriteľ existuje. Takže predstavme si situáciu, že by človek pozemskou smrťou mohol uniknúť spravodlivosti. Napríklad by bol nejaký bohatý človek, ktorí by mal nepriateľov a chcel by ich odstrániť. Nechce sa však dostať do väzenia, tak dá echo, že kto to urobí za neho dostane veľký balík [...]

Každý robí chyby.

14.04.2024

Podstatné je podľa mňa ako k tomu pristupujeme. Môžeme sa hádať a popierať, že sme urobili chybu. Tým však klameme len samých seba. Môžeme to ignorovať a robiť tú istú chybu aj naďalej, ale pravdepodobne na to nejakým spôsobom doplatíme. Najlepšie bude podľa mňa si chybu priznať. Áno je to trochu bolestné pre naše ego. Keď už vieme, že sme urobili chybu a priznali [...]

Ježiš nebol slabý, len poznal zákony stvorenia. .

12.04.2024

Mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako slabého, pretože sa nedokázal ubrániť ukrižovaniu. Pripadá mi to, že mnohí ľudia vnímajú Ježiša ako všeobjímajúcu lásku, ktorá si nechala beztrestne ubližovať. Podľa mňa je to nesprávny a nebezpečný názor. Nebezpečný preto, že naň ešte aj dnes mnoho ľudí môže kruto doplatiť ak sa opovážia páchať zlo v domnienke, že sa [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 563
Celková čítanosť: 1370080x
Priemerná čítanosť článkov: 2434x

Autor blogu

Kategórie