Drogy a mladí ľudia

16. júla 2017, zoran44, spoločnosť

Je zarážajúce koľko mladých ľudí siaha po drogách. Prečo sa deje toto šialenstvo? Podľa mňa tí čo profitujú z drogového biznisu básnia o fantastických účinkoch drog. O úžasných stavoch ktoré zažijete, realita je však úplne iná. Abd-ru-shin vysvetľuje, že žiadna droga neprospeje ani duchu ani telu. Drogy vyvolávajú stavy omámenia (oslabenia) a halucinácií t.j. neschopnosť čisto a jasne vnímať a vidieť.

Mladícka naivita, chuť zažiť niečo nové, rebelstvo, emocionálne problémy a nepochopenie toto všetko je ako jedna strana puzzle, ktorá zapasuje do tej druhej – zákerným zvodom tých čo na drogách zarábajú rozprávkové peniaze.

Mladí by si mali uvedomiť, že neexistuje nič čo by nemohli robiť bez užitia drog. ALE čím dlhšie drogy užívajú, tým viac sa rozširuje zoznam vecí ktoré už naopak robiť nedokážu. Ľudia užívajúci drogy degenerujú svoje telo aj svoju dušu.  Ľudia užívajúci drogy robia dobrovoľne zo seba otrocké zombie. Urobia hocičo len aby získali opäť svoju drogu a pocítili ten stav opojnej halucinácie. V pokročilom štádiu sú ženy schopné predávať sa za pár euro pri ceste, chlapy sú agresívni a okrádajú svoju rodinu, dokonca sú schopní zabiť vlastnú matku. Pritom by takéto odporné veci pri normálnom vedomí neurobili. Ale teraz „musia“ pretože sú závislí.

Drogová mafia to má skutočne dobre vymyslené. Navaria tieto návykové gebuziny a potom to dávajú ochutnávať a básnia o účinkoch ktoré zažijete. Keď však dáte dole masku týmto ľuďom spoznáte odporných netvorov, ktorí z týchto ľudí vysávajú energiu a život. Tí hlúpejší a emocionálne slabší, ktorí drogy okúsia a stanú sa od nich závislí, sú potom ako včely ktoré nosia med do úľa. A niekto len pohodlne pozbiera to čo donesú. Takíto si potom užívajú pohodlie a luxus, kým títo hlupáci im slúžia ako otrocké zombie.

Verím však tomu, že tých čo toto svinstvo propagujú a predávajú čaká ťažká karma za tak mnoho zničených životov a že všetko budú musieť odčiniť aj s úrokami alebo zahynúť. Tí čo sa do tejto pasce nechali chytiť a sú od drog závislí to budú mať veľmi ťažké aby sa opäť stali normálnymi ľuďmi.