30. mája Boh obnovuje stvorenie – každý rok

27. mája 2015, zoran44, duchovné

V Biblii sa hovorí o večnej zmluve, ktorú Boh uzavrel so stvorením. Ide o tzv. vyliatie sily skrze Ducha Svätého a keby sa toto pravidelne každý rok nedialo stvorenie a všetko v ňom by zaniklo. Toto je podľa mňa úplný základ viery mali by sme sa tým zaoberať a skúmať to. Všetky hádky a škriepky cirkví sú oproti tomuto ničím.

 

Túto zvesť nám prisniesol Abd-ru-shin, ktorý je zrejme Ježišom ohlasovaný Radca. On vysvetľuje, že to čo zažili Ježišovi učeníci pri vyliatí Ducha Svätého je obrovský dej, ktorý sa však neudial jednorázovo ale dochádza k nemu každý rok. Akurát, že ľudia sú už takí otupení, že to nedokážu vnímať. Vďaka pôsobeniu Syna Božieho Ježiša boli učeníci oveľa viac pripravení a vnímaví a tento dej veľmi silno precítili. Na počesť toho čo prežili sa oslavujú Svätodušné sviatky.

 

Zachovalo sa nám silné posolstvo od očitých svedkov z tej doby. Abd-ru-shin nám bližšie vysvetľuje, že toto vyliatie sily sa neudialo jednorázovo a len kvôli učeníkom, ale deje sa tak v presne stanovenom termíne a to 30. mája každý rok. Je to chvíľa kedy do Svätého Grálu prúdi nová božská sila na udržanie stvorenia. Ak je to skutočne pravda mali by sme konečne prestať kydať na Boha a vzdať mu v tento deň svoju úprimnú a veľkú vďaku a úctu. Cirkvi sa nezastávam tá nie je dokonalá, lebo ju tvoria ľudia. Ale zabudnime na chvíľu na cirkvi a vzhliadnime s hlbokou úctou tam hore priamo k Bohu.

 

Ak budeme skúmať a bádať v tom čo hovoria ľudia, predstavitelia mnohých cirkví nikdy nevyjdeme z bludného kruhu. To čím by sme sa mali zaoberať ak chceme stúpať do večnej ríše sú slová Boha. Nech mi niekto kľudne oponuje, ale skutočne to vyzerá, že Abd-ru-shin nám tlmočil slová priamo od Boha. Veď ktorý človek môže hovoriť o tom čo sa deje vo svete záhrobnom, duchovnom či v Božej ríši bez toho, že by si nevymýšlal? Iba ak je na to povolaný. Preto zastavme sa na chvíľu v sobotu 30. mája a uctime si v chráme svojho srdca obrovský dar, ktorý nám je v tento deň dávaný a to dar života.