Založ si blog

Pán Danko sa zahráva so SNS aj so Slovenskom

Ľudí nezaujímajú konšpirácie a vzájomné hádky vo vláde, ľudia očakávajú riešenia situácií a ich problémov. Pred vstupom do vlády pán Danko vyhlasoval, že to nie je len o tom hrnúť sa do vlády, ale spravovať krajinu je veľká zodpovednosť, toto sa mi veľmi páčilo. O to viac ma prekvapuje obrovský amaterizmus  a nezodpovednosť pána Danka z posledných dní.

Na povrch vyplávala kauza s pochybným prerozdeľovaním eurofondov na vedu a výskum. Kritika prišla aj od rektorov vysokých škôl. Riešením pána Danka bolo vypovedanie koaličnej zmluvy, čo by sa malo rovnať pádu vlády, a žiadanie viac peňazí na priority SNS. Zvláštne. Lepšie by asi bolo povedať, no dobre je tu problém ideme to urýchlene dať do poriadku, keďže 600 mil eur nie je málo peňazí.

Vysoká politika nie je hra o fazuľky, ide o 5 mil ľudí, preto sú tlaky veľké. Ak pán Danko nechce ďalej vo svojej úlohe pokračovať, má na to plné právo odstúpiť. Ale ak budú chcieť kvôli konšpiráciám spolu s pánom Paškom, aby SNS vystúpila teraz z vlády, bude to zlé pre Slovensko a voliči to SNS spočítajú. Teraz keď sa Slovensku darí by bolo úplné diletantstvo povaliť vládu. Aké výsledky chcú voličom prezentovať po roku vládnutia? Veď ich opozícia a voliči rozšliapu.

Ak už SNS neverí svojim vlastným koaličným partnerom, s kým chce spolupracovať  s mimozemšťanmi? Odvolanie ministra nie je nič hrozné, ale vypovedanie koaličnej zmluvy a ultimatívne vydieranie koaličných partnerov je silná káva. Ak sa SNS ukáže ako nespoľahlivý partner teraz bude ním aj do budúcna a to len nahráva extrémistom. Všimla si SNS, že Kotlebovci možno získajú ďalší VÚC – Nitriansky, Bystrický zrejme obhája kvôli gólu do vlastnej a to zrušeniu 2 kolových volieb.

Skutočne som rozhorčený z toho, čo pán Paška s pánom Dankom vystrájajú. Správajú sa ako malí chlapci ktorý robia cirkus, že nedostali hračku,  a tiež sa ponosujú, že Robo s Bélom im robia zle. Chlapci asi zabudli, že nie sú v škôlke ale sa podieľajú na riadení našej krajiny.  Vyzývam všetkých v SNS  nech sa rýchlo spamätajú. A namiesto vymýšľania konšpirácií, čo nikoho nezaujíma radšej tvrdo pracovali v rezortoch školstva, pôdohospodárstva a obrany ktoré majú na starosti. Nech vydržia aspoň do riadnych volieb v roku 2020, dovtedy dúfam vzniknú kompetentnejšie nové strany, ktoré budú schopnejšie riadiť našu krajinu.

 

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 566
Celková čítanosť: 1373628x
Priemerná čítanosť článkov: 2427x

Autor blogu

Kategórie