Založ si blog

Zlé energie = zlé počasie

Bez ohľadu na váš názor a neochotu ľudí počuť kritiku, nedá mi to a musím informovať v súvislosti s terajšími prírodnými katastrofami, že existuje teória, ktorá hovorí že pri prílišnom sexuálnom vybíjaní dochádza k uvolňovaniu veľkej energie čo môže mať za následok rôzne prírodné katastrofy. Môže potom napršať príliš veľa dažďa naraz alebo podobne. Ľudia stáročia túžia ovládať počasie a ani sme si neuvedomili že možno naň skutočne máme vplyv a máme spolutvoriť krásu, rovnováhu a harmóniu. Je mi jedno či sa z toho bude niekto smiať, len chcem aby aj táto informácia bola verejnosti známa.

 

Podľa duchovnej koncepcie to až také absurdné zase nie je. Tá hovorí že všetko je energia a všetko je prepojené. Abd-ru-shin píše, že pri sexe dochádza k uvolňovaniu veľkej energie (čo je nebezpečné) a následne k jej výmene medzi partnermi. Všetko je poprepájané odspodu až nahor k Bohu a živly stoja priamo vo vôli Božej. Preto by sa ľudia mali spolupodieľať na tom aby energie prúdili správne a živly pôsobili mierne a nespôsobovali škody. Podľa hesla že všetkého veľa škodí alebo všetkého s mierou: mierny dážď je požehnaním a silný lejak  robí záplavy, mierne slnko pomáha silné spáli, silný víchor ničí, aj pohyby zemských dosiek môžu byť jemné alebo prudšie.

 

       Takisto Boh vyžaduje čistotu, lebo on tvorí krásu a rovnováhu v čistote. Boh nezakazuje sex to si len mylne myslí niektorá cirkev. Sex je len fyzickým prejavom vzájomnej lásky dvoch ľudí. Ale promiskuita a prostitúcia majú zlé následky. Striedaním partnerov a partneriek, pri vzájomnom podvádzaní sa dochádza k špineniu kanálov ktoré majú byť čisté a pekné. Takisto pri kupovaní si sexu. Tu takisto dochádza k výmene energií tomu sa nikto nevyhne. Dochádza tu k miešaniu rôznych energií a ušpineniu pohlavných čakier, čo má vplyv na mikroflóru ktorá mutuje a fyzicky veľmi často vyústi do pohlavných chorôb, ktoré sú potom tiež súčasťou neželanej výmeny.

 

V dávnych dobách naši predkovia vnímali prírodné katastrofy ako trest Boží za to že robili niečo zle. Myslím si, že by na tom niečo pravdy mohlo byť. Dnes sme moderný často aj namyslený a arogantný ľudia, myslíme si že môžeme robiť hocičo bez následkov. Myslíme si že keď máme družice a vieme predpovedať počasie na pár dní, že sme nedotknuteľní. Nezabúdajme že sme len zraniteľnou smietkou, že dobré energie prinášajú harmóniu a zlé energie skazu. Takže ak nám v srdciach horí závisť, nenávisť, zloba a hnev ak chceme druhým konať zle a kydať na Boha nemôžeme za to čakať niečo dobré. Často až keď sa niečo zlé stane začneme inak rozmýšľať, je to však naša chyba že sme toho neboli schopní skôr. A pritom uvolnená pohroma môže ublížiť aj nevinným ľuďom ktorí sa nachádzajú v danej lokalite. Kto za to nesie zodpovednosť? Boh? Nie. Zrejme tvorcovia zlých energií.

 

Prostitútky a omamné látky.

23.04.2024

Všimnite si, že keď je téma o týchto ženách, ktoré predávajú svoje telá veľmi často sú prítomné aj omamné látky rôzneho druhu. Prečo je to tak? Dôvod je podľa mňa úplne jednoduchý, myslím si, že rôznymi omamnými látkami chcú prehlušiť svoj vnútorný hlas, ktorý im hovorí, že to čo robia je nesprávne. Tieto omamné látky majú prehlušiť to, že sa vyspia s [...]

Klamanie.

21.04.2024

Ako vnímajú klamanie ľudia? Podľa mňa je mnoho ľudí, ktorí si myslia, že klamaním niečo získajú. Každému je jasné, že klamanie je podvádzanie, ale mnohí ľudia si myslia, že keď budú dostatočne šikovní, tak sa vyhnú nejakým následkom. A prečo sa vlastne klame? No buď je cieľ vyhnúť sa trestu alebo je to cieľ získať pre seba nejaké výhody. Ako vníma klamanie [...]

Ako zlepšiť svet.

19.04.2024

Predstavme si čo sa dialo keď sme boli ešte deti. Máme určité zážitky čo sa nám na našich rodičoch páčilo a čo nie. S odstupom času vieme čo bolo správne a čo nie. Teraz stačí urobiť úplne jednoduchú vec a mnohí ju aj robia. Stačí pri výchove svojich či iných detí dávať to dobré a správne a to nesprávne sa snažiť čo najviac eliminovať. To isté môžeme [...]

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Maximilian Krah

Krah i napriek špionážnej kauze zostáva lídrom kandidátky AfD v eurovoľbách. Obvineného asistenta prepustil

24.04.2024 10:52

Krahovho asistenta zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu.

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

zoran44

o živote, o viere, príčinách a následkoch ...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 566
Celková čítanosť: 1374487x
Priemerná čítanosť článkov: 2428x

Autor blogu

Kategórie